Hechte Ouders

Hechte Ouders is een afdeling binnen Centrum voor kind en gezin Geldrop, waar het vroege leven centraal staat.
Er wordt door een gediplomeerde docent vorm gegeven aan de cursus HypnoBirthing® waarbij de aandacht voor het ouderschap voorop staat. Als aanbieder van de cursus wil Hechte Ouders ondersteuning bieden bij natuurlijke geboortes en op moderne wijze vorm geven aan deze ondersteuning. Stel je voor dat je de geboorte van jouw (jullie) kind tegemoet kunt treden met zelfvertrouwen en kracht en dat een natuurlijke geboorte het mooiste is wat je jezelf en je kind kunt geven. De HypnoBirthing® methode is een beproefde methode ter voorbereiding en uitvoer van het geboorteproces, op een manier die bewezen behulpzaam is en rust, ontspanning en verbinding brengt.
Ook biedt Hechte Ouders babymassage aan, gegeven door een gediplomeerd docent, zodat je kunt leren om op natuurlijke wijze je baby te laten ontspannen. Ga samen op zoek naar de manier die voor jou en je kind een heerlijke connectie ontwikkelt, zowel mentaal als fysiek.
Hechte Ouders ondersteunt verder nog bij ouder en kind de groei van hechting en relaties door middel van opvoedondersteuning en workshops en trainingen op maat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kennis uit de Sherborne pedagogiek en de ervaring van de docent op het gebied van Special Educational Needs, Motoric Remedial Teaching. De docent is gediplomeerd onderwijzer met een specialisatie in Pedagogiek.